- Thank you received: 10
Nepochopil jsi to. Rozdíl oproti sérii tam je velký, to že už nepoznám rozdíl bylo od prvního svezení se Showa oproti "zajetí" pár set km, tam už se rozdíl nepozná.Denis Witzku wrote: hoši nevím co od toho čekáte. tuhle jsem se bavil s chlapíkem, co staví auta a dělá přes 20 let servisáka na rallye a ten říkal, že nejlevnější sportovní podvozek vyjde na 300k, aby to mělo nějakej význam
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Dobrej vtip, teď se směju jáDenis Witzku wrote: já taky netvrdím, že za 300k máš podvozek na rallye. ten maník staví normální silnice a vždycky se směje, když mu tam někdo přiveze podvozek za 30k a začne mu tvrdit jaký to teď bude mít lepší jízdní vlastnosti. jeho zkušenost je, že akorát budeš přejíždět zpomalováky šejdrem, protože jedinej efekt je, že to máš nižší.
HIGHTY wrote: Zatím najeto 500 km, nějak moc rozdíl už nepoznám, počkám ještě pár set km, nechám udělat geometrii a bude. Já jsem spokojen.
Galaktic wrote:
HIGHTY wrote: Zatím najeto 500 km, nějak moc rozdíl už nepoznám, počkám ještě pár set km, nechám udělat geometrii a bude. Já jsem spokojen.
HIGHTY, 500 km a rozdíl nepoznáš? Neviem ci chápem správne ale., séria vs SHOWA., je poznať už keď ideš na spiatočku a prejdeš 2 m,,,, jednoducho hneď, je rozdiel