- Thank you received: 5
jo to je ona, mám teda pocit, že je na ní napsáno 480A, ale to je jedno. to s tou Yuasou mi taky tvrdili, co je na tom pravdy netuším, každopádně už jí můžeš koupit tady a ne jenom v Rusku. jo a má úzký kontakty a i když na to natlačí nějakou zvětšovací spojku, stejně sem to musel ještě vypodložit měděnou páskouKmoda wrote: Denis Witzku ty máš přesně tuhle: Píšou mi že je mají v nabídce místo Yuasy. Prý 55Ah 500A a je úzká...
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Denis Witzku wrote:
50 nebo 60 Ah je kapacita baterky. co sem pleteš hovadiny o el soustavě? navíc nejdůležitější je startovací proud za studenaGalaktic wrote: V tomto období dosť ľudí hlavne H,, zistí že mu to zle štartuje, ale nemusí to znamenať že je batéria k.o. Originál úzka Honda batéria Konkrétne pre benzín, dokáže vydržať v pohode aj 8 rokou ( mne sa to stalo 2 x) tak že, čakať od nie OEM batérie to isté bude problém, A dávať tam 50, 60 a viac Ah je blbosť lebo tá el sústava nieje na to stavaná, môj názor na to je
Že ak plánuješ to auto mať do 3 rokou tak tam daj rovno nejakú za 40€ , lebo tá za 80 je skoro rovnaká a Tie KECI Že TO JE DRAHÉ preto lebo je BEZÚDRŽBOVÁ tak to je len ich Ojeb, na ľudí !!!
Na viac rokou tak určite OEM Honda, a nieje až tak strašne dráha o nejaké to € na viac a je tam istota,
PaloS wrote: To ako alternátor pri 45Ah nefunguje na 100%, ale len na nejaký menší výkon s rezervou a ak dám veľkú, tak musí furt makať na 100% a tým skrátim jeho životnosť ?